Hiihtoloma tuli ja meni ja loman pituus muuttui viikosta kahdeksi - ensimmäisen viikon vietin Kyproksella ja toisen vatsataudin parissa kotona.  Kyproksella, Limassolissa olin isäni ja veljeni kanssa ja matka meni oikeastaan ihan hyvin.

Tiistaina kävimme retkellä vuoristossa ja vierailimme pienissä kylissä. Retki oli periaatteessa mitä mielenkiintoisin, mutta vuoriston kapeat ja mutkittelevat tiet eivät ole aivan matkapahoinvoinnista kärsivän unelmia.

Torstaina Limassolissa oli karnevaalien avajaiset, muutama kuva alapuolella. Avajaisparaati oli todella hieno, mutta paikallisten nuorten tapa koristautua hiuksista varpaisiin partavaahdolla herätti itsessäni pientä hilpeyden ja kummastuksen tunnetta.

 

Toinen retkemme suuntautui pääkaupunki Nikosiaan, jossa vierailimme myös kaupungin turkkilaisella puolella. Tämäkin retki oli todella mielenkiintoinen ja tavarataloista olisi saanut shoppailtua vaikka mitä, mutta tuo vatsatauti alkoi tehdä tuloaan ja istuin suurimman osan ajasta puiston penkillä ottamassa aurinkoa ja tärisin, huolimatta kahdesta paidasta, hupparista, takista ja 17 asteen lämpötilasta.

Shoppailuni Limassolissa jäivät tuosta vatsataudista johtuen hieman tarkoitettua vähemmälle, mutta toisaalta ihan hyvä niin, säästyivätpähän rahani. Äidin kanssa nimittäin varattiin juuri matka pääsiäiseksi Pariisiin, eikä sitä nyt täysin rahattomana voi Pariisin lähteä :)

Vielä muutama matkakuva Limassolista tähän loppuun: