Äidin kanssa tylsistyneinä tähän Suomen sateiseen ja tuuliseen kesään varattiin sitten matka Novo Sancti Petriin, Costa de la Luziin! Lähtö on jo 30.6, eli matkaan on enää vain  päivää päälle kaksi viikkoa : ) Kohteemme on ilmeisestikin joku melko pieni lähinnä turisteja varten rakennettu paikka, mutta samapa tuo, iso uima-allas ja pitkä hiekkaranta kelpaa mulle tällä hetkellä paremmin kuin hyvin. Ja suurin osa turisteista on vissiinkin espanjalaisia, mutta sehän on ainakin mun mielestä vaan plussaa ;) Komeita tummia miehiä, nams.

Yks pieni miinus tässä kyllä on se, että kun tää matka tuli näin nopeesti niin en kyllä oo ihan rantakunnossa. Kai sitä parissa viikossa vois saada kilon tai kaksi lähtemään...? Pitäs nyt vaan yrittää vähän skarpata, etenkin juhannuksena kun tuppaa helposti melkeimpä paino nousemaan :D

 Kampaajallakin pitäisi ennättää käymään ennen matkaa, mutta se taas tuo mukanaan sen riskin, että jos se kampaaja nyrhii tämän pehkon ihan järkyttäväksi... Ja jotain uusia vaatteitakin pitäisi kai hankkia. Niin että  kyllä se nyt tais taas myrkyn lykkätä ku  reissuun pitäs lähteä!